Ο Ατρόμητος απέκτησε ταλέντο από την Ινδονησία

Ο Ατρόμητος απέκτησε ταλέντο από την Ινδονησία

Μάκης Σταθάτος
Ο Ατρόμητος απέκτησε ταλέντο από την Ινδονησία

bet365

Ο Ατρόμητος άνοιξε δίαυλο με την Ινδονησία αποκτώντας τον Ραφλί Ασρούλ που θα ενταχθεί στην Κ-19.

Ένα ταλέντο από την Ινδονησία θα έρθει σήμερα (9/2) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου. Πρόκειται για διεθνή με τις μικρές Εθνικές επιτελικό μέσο, που ονομάζεται Μοχάμεντ Ραφλί Ασρούλ. Αγωνιζόταν στην Μακασάρ της πατρίδας του και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Κ-19, με προοπτική να μετατεθεί στην α' ομάδα μελλοντικά.

Η ομάδα του Περιστερίου επιχειρεί μια νέα συνεργασία με την χώρα της Νοτιανατολικής Ασίας, χωρίς ακόμα να έχει επίσημο χαρακτήρα. Ο Ασρούλ είναι ένας από τους τέσσερις νεαρούς που διακρίθηκαν στο πρόγραμμα Γκαρούντα, το οποίο τρέχουν στην Ινδονησία οι άλλοτε διεθνείς Άγγλοι, γνωστοί από την σπουδαία θητεία τους στην Premier League, Ντένις Γουάιζ και Ντες Γουόκερ.

Μάλιστα, ο Γουάιζ είχε επισημάνει για τον Ασρούλ ότι το στυλ του μοιάζει με αυτό του Ζορζίνιο της Τσέλσι, ενώ τον εξήρε για την ικανότητα στις ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα