Ριέρα: «Ανάλογη απόδοση για νίκη με τον Ιωνικό (vid)

Newsroom
Ριέρα: «Ανάλογη απόδοση για νίκη με τον Ιωνικό (vid)

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε κορυφαίος των Αρκάδων στα με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ και έδωσε το «σύνθημα» για τη συνέχεια.

Τον Αντριάν Ριέρα ανέδειξαν οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης ως τον κορυφαίο της ομάδας τους τόσο στο πρόσφατο 1-0 επί του Παναθηναϊκού, όσο και στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα που ακολούθησε (2-0). Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός παρέλαβε σήμερα (8/2) τα βραβείο του και σχολίασε πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, κυρίως για το γεγονός πως οι εμφανίσεις μου συνδυάστηκαν με νίκες της ομάδας και μας έφεραν σε αυτή τη βαθμολογική θέση».

Μετά ρωτήθηκε που τα αφιερώνει. «Πάνω απ' όλα στην οικογένεια μου, η οποία βρίσκεται στην Ισπανία και δυστυχώς είναι πολύ μακριά μου και στους φίλους μου που με στηρίζουν σε κάθε στιγμή, καλή και κακή». Κλείνοντας έδωσε το «σύνθημα» για το ματς ματς με τον Ιωνικό που ακολουθεί. «Η ομάδα έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα και πιστεύω πως αν πιάσει τα επίπεδα απόδοσης των τελευταίων αγώνων, θα μπορέσει να συνεχίσει με νίκη και στον επόμενο αγώνα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα