Περέα: «Η κοινωνία δεν θα πρέπει να υποφέρει από βία μέσα στα γήπεδα»

Newsroom
Περέα: «Η κοινωνία δεν θα πρέπει να υποφέρει από βία μέσα στα γήπεδα»

bet365

Ο Χουάν Περέα αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο, με τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού να τον χτυπάει, τονίζοντας πως η η κοινωνία μας δεν πρέπει να υποφέρει από βία στα γήπεδα.

Το δικό του μήνυμα μετά τα όσα έγιναν στο Αγρίνιο και το επεισόδιο που υπήρξε με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο, έδωσε μέσω των social ο Χουάν Περέα. Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στο χτύπημα που δέχθηκε από τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, αναφέροντας τα εξής: «Ζούμε σε μια κοινωνία που υποφέρει από πολλά πράγματα. Η Βια μέσα στα γήπεδα δεν θα έπρεπε να είναι ένα από αυτά. Πρέπει να προστατεύουμε το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν. Συνεχίζουμε και ωριμάζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα