Σόου Αλμπάνη και 2 γκολ με τον Απόλλωνα Λεμεσού (vid)

Newsroom
Σόου Αλμπάνη και 2 γκολ με τον Απόλλωνα Λεμεσού (vid)

bet365

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός οδήγησε τους «γαλάζιους» στο άνετο 3-0 επί της Δόξας Κατωκοπιάς και στο «+6» στην κορυφή.

Σε προσωπικό «σόου» του Χρήστου Αλμπάνη μετατράπηκε το σημερινό (7/2) ματς του Απόλλωνα Λεμεσού με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στην κυπριακή ομάδα ως δανεικός από την ΑΕΚ βρήκε δις στόχο στον αγώνα (57’, 60’) και την οδήγησε στη νίκη με 3-0, αποτέλεσμα που εδραίωσε τους «γαλάζιους» στην κορυφή του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκονται στο «+6» από τον Αρη Λεμεσού και την ΑΕΚ Λάρνακας που τους «καταδιώκουν» (41 βαθμοί έναντι 35).

Μάλιστα στο 24’ «φλέρταρε» και με ένα εντυπωσιακό τέρμα, αλλά το ψαλιδάκι που επιχείρησε δεν βρήκε, για λίγο, στόχο.

Μετά την αναμέτρηση μίλησε στην Cytavision και εκτός των όσων συνέβησαν στο 90λεπτο αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο Άλκη. «Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, είχαμε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ Υπήρξε μια αδράνεια στην αρχή του 2ου ημιχρόνου. Ευτυχώς βρήκαμε τα δύο γκολ και κλειδώσαμε το παιχνίδι, Είναι προσωπική ευχαρίστηση που τα γκολ, συνδυάζονται με νίκες, να μείνουμε σε τροχιά πρωταθλητισμού και να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που ονειρευόμαστε. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Βλέπουμε την δική μας απόδοση και μένουμε συγκεντρωμένοι. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Θέλω να κάνω μία αναφορά στον Άλκη. Τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες. Θα ήθελα να πάψει αυτό και επιτέλους να έρθει ένας υγιής αθλητισμός που όλοι ονειρευόμαστε. Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ελπίζω να είναι η τελευταία πράξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα