ΑΕΚ: Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό ο Ζωγράφος για ψευδορκία

ΑΕΚ: Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό ο Ζωγράφος για ψευδορκία

Newsroom
ΑΕΚ: Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό ο Ζωγράφος για ψευδορκία

bet365

Απορρίφθηκε σήμερα η έφεση του Χριστόφορου Ζωγράφου, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 1,5 χρόνο φυλάκιση για ψευδορκία κατά του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο πρώην αρχιδιαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα στις αρχές Οκτωβρίου για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, ο οποίος κατέθεσε και πάλι ως μάρτυρας την Δευτέρα (07/01), με την ποινή να ανέρχεται σε 14 μήνες.

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων απέρριψε την έφεση του Χριστόφορου Ζωγράφου και διατήρησε τις ποινές που του είχαν επιβληθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρη Μελισσανίδης είχε απαλλαγεί από την Αθλητική Δικαιοσύνη, ωστόσο είχε προσφύγει και στα πολιτικά δικαστήρια με αποκορύφωμα τη σημερινή απόφαση καταδίκης του Ζωγράφου για τα όσα είχε ισχυριστεί εναντίον του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα