Καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση ο Ζωγράφος για ψευδορκία κατά Μελισσανίδη

Καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση ο Ζωγράφος για ψευδορκία κατά Μελισσανίδη

Newsroom
Καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση ο Ζωγράφος για ψευδορκία κατά Μελισσανίδη

bet365

Ο πρώην διαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος. καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση για ψευδορκία, κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Εκδικάστηκε την Παρασκευή (01/100 από το Α' Τριμελές Πλημμελιοδικείο Αθηνών η μήνυση που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του Χριστόφορου Ζωγράφου για ψευδή καταμήνυση για τα όσα είχε αναφέρει ο Ζωγράφος εναντίον του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ τον Φεβρουάριο του 2015 σε σχέση με την επίθεση που είχε δεχθεί τότε.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέθεσε στο δικαστήριο και ο Χριστόφορος Ζωγράφος καταδικάστηκε από το Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε 1,5 χρόνο φυλάκιση για ψευδή καταμήνυση και για ψευδορκία. Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε και οριστικά η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, είχε απαλλαγεί από την Αθλητική Δικαιοσύνη, ωστόσο είχε προσφύγει και στα πολιτικά δικαστήρια με αποκορύφωμα τη σημερινή απόφαση καταδίκης του Ζωγράφου για τα όσα είχε ισχυριστεί εναντίον του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα