Ιβάν Σαββίδης: Νέα αναβολή στη δίκη για την εισβολή με όπλο στην Τούμπα

Ιβάν Σαββίδης: Νέα αναβολή στη δίκη για την εισβολή με όπλο στην Τούμπα

Newsroom
Ιβάν Σαββίδης: Νέα αναβολή στη δίκη για την εισβολή με όπλο στην Τούμπα

bet365

Η ακροαματική διαδικασία στην δίκη Σαββίδη για την εισβολή με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, διακόπηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει τη δίκη για την υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας για τις 24 Φεβρουαρίου 2022, για δικονομικούς λόγους, μιας και ένας από τους συνηγόρους υπεράσπισης λόγω του ότι είναι καθηγητής στη Σχολή Δικαστών δε νομιμοποιείται να παρίσταται σε πλημμελήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη είχε ήδη στο ιστορικό της επτά αναβολές, είτε λόγω κωλυμάτων δικηγόρων, είτε λόγω κορονοϊού, είτε λόγω ωραρίου γραμματείας είτε λόγω της απουσίας του διαιτητή Γιώργου Κομίνη, που είναι και ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης.

Τελευταία φορά που αναβλήθηκε, τον Σεπτέμβριο, ήταν διότι το δικαστήριο αποφάσισε να τιμωρήσει με χρηματική ποινή τους αδικαιολογήτως απόντες μάρτυρες και να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή τους ενόψει της σημερινής δικασίμου.

Στη σημερινή (07/02) δίκη δεν παρευρέθηκαν τόσο ο Γιώργος Κομίνης όσο και ο Βασίλης Δημητριάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα