Λουτσέσκου: «Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και μια αντιποδόσφαιρο»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και μια αντιποδόσφαιρο»

bet365

Ο Λουτσέσκου έκανε λόγω για ανωτερότητα της ομάδας του μιλώντας για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, αναφέροντας πως οι «ασπρόμαυροι» έπαιξαν ποδόσφαιρο και οι «πράσινοι» αντιποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 2-1 στη Τούμπα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για τις δύο εικόνες στα δύο ημίχρονα: «Γιατί μιλάμε για δύο διαφορετικές εικόνες, πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου; Απλά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα αμυνόταν πιο ψηλά και μας οδήγησε μακριά από την περιοχή. Η εικόνα ήταν ίδια μια ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο και μια αντιποδόσφαιρο».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε από εμάς; σε κάθε παιχνίδι δημιουργούμε 100 ευκαιρίες, δεν είναι εύκολο να πετυχαίνεις συνέχεια γκολ. Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα οργανωμένη που κατέβηκε για να μην δεχθεί γκολ. Καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές και να πάρουμε τη νίκη».

Για την εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο: «Λειτουργήσαμε με καλύτερο τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο γιατί παίξαμε με καθαρό χρόνο ποδοσφαίρου και χωρίς τόσες διακοπές. Σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι καλύτερη στο να ασκεί πίεση ψηλά. Ξέραμε ότι αν βρούμε τρόπο να φέρουμε ψηλά την μπάλα θα διασπούσαμε αυτή την πίεση. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι η νίκη τη δεδομένη στιγμή και αυτό καταφέραμε σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα