ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης: Διπλό «χτύπημα» με Τσούμπερ και Αραούχο μέσα σε τρία λεπτά (vids)

Newsroom
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης: Διπλό «χτύπημα» με Τσούμπερ και Αραούχο μέσα σε τρία λεπτά (vids)

bet365

Ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Σέρχιο Αραούχο με δυο γκολ σε τρία λεπτά κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης «κλείδωσαν» τη πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το 2022 .

Μετά το πρώτο γκολ του Σέρχιο Αραούχο η ΑΕΚ κατάφερε να βρει ακόμα δυο γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης μέσα σε διάστημα τριών λεπτών και ουσιαστικά να «κλειδώσει» τη πρώτη της νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο για το 2022. Στο 68' ο Αμραμπάτ στην επιστροφή του έβγαλε μια μπαλιά στον χώρο, ο Ντεντάκης έκανε λάθος υπολογισμό, ο Στίβεν Τσούμπερ έγινε αποδέκτης της μπάλας και αφού πέρασε τον Βέρχουλστ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 71' ο Αραούχο «χτύπησε» για δεύτερη φορά. Ο Σιμάνσκι έβγαλε μια εξαιρετική βαθιά μπαλιά με στόχο τον Μισελέν, ο Γάλλος μπακ γύρισε στο δεύτερο δοκάρι και ο «Τσίνο» με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα