ΑΕΚ: Θέλει να φτιάξει την ψυχολογία της με τον Γιαννίκη να «πονοκεφαλιάζει» στο κέντρο της άμυνας

ΑΕΚ: Θέλει να φτιάξει την ψυχολογία της με τον Γιαννίκη να «πονοκεφαλιάζει» στο κέντρο της άμυνας

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Θέλει να φτιάξει την ψυχολογία της με τον Γιαννίκη να «πονοκεφαλιάζει» στο κέντρο της άμυνας

bet365

Η ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης θέλει να φτιάξει την αυτοπεποίθησή της ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που είναι... όλη σεζόν. Πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας καθώς εκτός από τον τιμωρημένο Τζαβέλλα, ενοχλήσεις ένιωσε ο Βράνιες και δεν υπολογίζεται.

Η ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι βαριά καθώς μετά την ήττα - σοκ από τον Βόλο που ήταν η τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας, οι κιτρινόμαυροι έφυγαν ηττημένοι μεσοβδόμαδα και από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέβηκε στα Σπάτα το μεσημέρι της Παρασκευής για την κοπή της πίτας τονίζοντας ότι και φέτος το πλάνο απέτυχε, αναλαμβάνοντας πρώτος την ευθύνη και καλώντας τον Αργύρη Γιαννίκη και τους παίκτες να βγάλουν αντίδραση κατακτώντας το Κύπελλο. Τον μοναδικό στόχο που έχει απομείνει ουσιαστικά στην Ένωση.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η ΑΕΚ πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και να επιστρέψει στις επιτυχίες στο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (6/2 - 15:00). Η ΑΕΚ πρέπει να φτιάξει κάπως την ψυχολογία της ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη (9/2) με τον ΠΑΟΚ, ένα παιχνίδι το οποίο κακά τα ψέματα έχει τον χαρακτήρα «τελικού» για τους κιτρινόμαυρους, ενώ έπειτα ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η επαφή με την κορυφή έχει χαθεί εδώ και καιρό, ενώ οι τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν κάνει την ΑΕΚ να κοιτάει και πίσω της βαθμολογικά...

Νέο πρόβλημα με Βράνιες και «πονοκέφαλος» το κέντρο της άμυνας

Τόσο ο Γιαννίκης όσο και οι παίκτες του πρέπει να βρουν τρόπο να βγουν από το αδιέξοδο, με την ΑΕΚ να μην παρουσιάζει κανένα σημάδι βελτίωσης έως τώρα. Η προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα ολοκληρώθηκε με προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου στα Σπάτα, με τις απουσίες να μην λείπουν για τον Γιαννίκη σε ακόμα ένα παιχνίδι. Ο Μάνταλος με θλάση έμεινε νοκ-άουτ, όπως και ο Στάνκοβιτς, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις μετά την επέμβαση που είχε πραγματοποιήσει και η κατάστασή του δημιουργεί προβληματισμό, ενώ οι Τζαβέλλας και Σιμόες έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις κάρτες τους με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Την τελευταία στιγμή νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Βράνιες, ο οποίος, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και γυμνάστηκε μόνος του. Έτσι, από τη στιγμή που και ο Τζαβέλλας δεν υπολογίζεται, αυτό προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Γιαννίκη για το κέντρο της άμυνας.

Ο Τσιντώτας, ελλείψει Στάνκοβιτς, θα υπερασπιστεί ξανά την εστία της ΑΕΚ, ο Μοχαμαντί είναι πιθανό να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας, δεξιά ο Μισελέν διεκδικεί τη θέση με τον Ρότα ενώ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση μαζί με τον Μήτογλου είτε θα βρίσκεται ο Σβάρνας, είτε θα παίξει ο Λε Ταλέκ που έχει αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση στην καριέρα του. Στον άξονα αν ο Λε Ταλέκ πάει στα μετόπισθεν τότε ο Σάκχοφ θα πλαισιώσει τον Σιμάνσκι (αν και ο Χατζισαφί έχει τη δυνατότητα να παίξει ως χαφ), διαφορετικά θα αγωνιστεί ο Γάλλος, ενώ στην τριάδα πίσω από τον προωθημένο Αραούχο, οι Τσούμπερ, Γέβτιτς, Λιβάι Γκαρσία και Άμραμπατ διεκδικούν τρεις θέσεις με τους τρεις πρώτους να φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές πριν τα εντός έδρας παιχνίδια. Φυσικά, Λάτσι και Γαλανόπουλος συνέχισαν για ακόμα μια μέρα τα ειδικά τους προγράμματα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα