Φαντιγκά: «Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα»

Φαντιγκά: «Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα»

Newsroom
Φαντιγκά: «Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα»

bet365

Ο νεαρός χαφ που ντεμπουτάρισε πρόσφατα με τα «ερυθρόλευκα» τόνισε πως γνωρίζει το «μέγεθός» τους ως σύλλογο.

Στην αγωνιστική «εξίσωση» του Ολυμπιακού μπήκε τον Γενάρη ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά και μάλιστα ο νεαρός χαφ ντεμπουτάρισε με τα «ερυθρόλευκα» στο πρόσφατο 2-1 επί του Παναιτωλικού. «Είναι πολύ ωραίο το ότι έπαιξα ήδη, έστω και λίγα λεπτά. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα», σχολίασε ο νεαρός μέσος στη NOVA ενόψει του αυριανού (6/2) αγώνα με τον Ιωνικό.

Και μετά μίλησε για τον επόμενο αντίπαλο των Πειραιωτών. «Ξέρω κάποα πράγματα για τον αντίπαλό μας. Ξέρω πως είναι μία ομάδα που την κερδίσαμε στον πρώτο γύρο, είναι μία ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα και πως έχει μίκρο γήπεδο που πάντα είναι περίεργο να παίζεις. Εμείς πάντως θα πάμε να κερδίσουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του στην Παρί με παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως οι Μέσι, Εμπαπέ. «Φυσικά και τους γνωρίζω, έκανα πολλές προπονήσεις μαζί τους, έμοιαζε με τρελό όνειρο που γινόταν πραγματικότητα. Είναι απίστευτοι και οι δύο και έμαθα πάρα πολλά απ’ αυτούς. Ήταν τρομερό να παίζω μαζί τους»,

Μετά στάθηκε πως γνωρίζει πολύ καλά τα του Ολυμπιακού και λόγω της παρουσίας στο λιμάνι των Καρεμπέ, Βαλμπουενά, Εμβιλά. «Φυσικά και ήξερα, από το Παρίσι κιόλας, πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πως έχει σπουδαίους παίκτες όπως ο Γιάν Εμβιλά, ο Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και τον Κριστιάν Καρεμπέ. Είναι πολύ ωραίο που είμαι εδώ, μαθαίνω πράγματα ήδη από τις πρώτες μέρες και αισθάνομαι ευτυχισμένος γι’ αυτό».

Κλείνοντας στάθηκε και στην απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να τον συμπεριλάβει στην ευρωπαϊκή λίστα του club. «Είναι πολύ ευχάριστο για εμένα, γιατί φαίνεται πως ο προπονητής μού έχει εμπιστοσύνη, φαίνειται πως τον έχω κερδίσει με την παρουσία μου στις προπονήσεις και αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες που θα παίξω».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα