Άρης: Χωρίς Λούμορ και Φαμπιάνο απέναντι στον Βόλο

Άρης: Χωρίς Λούμορ και Φαμπιάνο απέναντι στον Βόλο

Newsroom
Άρης: Χωρίς Λούμορ και Φαμπιάνο απέναντι στον Βόλο

bet365

Με απουσίες στην αμυντική γραμμή του θα αντιμετωπίσει (5/2, 19:30) ο Άρης τον Βόλο στο «Κλ. Βικελίδης».

Η απουσία του Φαμπιάνο ήταν δεδομένη καθώς ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό προέκυψε ο τραυματισμός του Κριστιάν Γκάνεα ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά δύσκολα θα βρει θέση στην 11αδα. Ακολούθησε ο τραυματισμός του Λούμορ στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, γι’ αυτόν τον λόγο ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας δεν βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Αυτό σημαίνει ότι οι «κίτρινοι»… ξέμειναν από πλάγια μπακ καθώς επίσης και ότι ο Εμάνουελ Σάκιτς θα πάρει φανέλα βασικού έπειτα από αρκετό καιρό. Ερωτηματικά υπάρχουν για τον παρτενέρ του Γιάκουμπ Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας όπου ο Άκης Μάντζιος καλείται να αποφασίσει μεταξύ των Γιώργου Δεληζήση και Κυριάκο Ασλανίδη. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο επανήλθε στην αποστολή, θεωρείται όμως πολύ δύσκολο να ξεκινήσει στο παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι το σχήμα των τριών χαφ (Ματίγια, Λούκας Σάσα και Μπαντού Ντιαγέ) είναι το επικρατέστερο. Στην επιθετική τριάδα, ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα καλύψει τη μία πτέρυγα, η άλλη διεκδικείται από τους Μπρούνο Γκάμα, Χουάν Ιτούρμπε και Ματέο Γκαρσία, ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Σάκιτς, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Ντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Γκάνεα, Ντουκουρέ, Πάλμα, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα