Ο Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Σαλέμ Εμπακατά

Ο Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Σαλέμ Εμπακατά

Newsroom
Ο Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Σαλέμ Εμπακατά

bet365

Επίσημο χαρακτήρα απέκτησε η συμφωνία του Άρη με τον 23χρονο Κονγκολέζο, Σαλέμ Εμπακατά καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών.

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας έφτασε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Τρίτη (1/2) και μάλιστα συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας. Η συμφωνία του με την ΠΑΕ Άρης ήταν δεδομένη και πλέον απέκτησε επίσημο χαρακτήρα.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Κονγκολέζου δεξιού μπακ Salem M’Bakata, ο οποίος, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την ομάδα μας.

Ο Salem M’Bakata γεννήθηκε στην Kinshasa της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό στις 19 Απριλίου 1998 και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της FC Sochaux-Montbeliard.

Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα. Ο ύψους 1,77μ. αμυντικός, την περσινή σεζόν είχε 33 συμμετοχές και 2 ασίστ με την FC Sochaux-Montbeliard. Συνολικά φόρεσε 67 φορές την φανέλα του συλλόγου, μοιράζοντας 4 ασίστ», ανέφερε η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα