Άρης: Με Ιτούρμπε η 11αδα του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ

Άρης: Με Ιτούρμπε η 11αδα του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ

Newsroom
Άρης: Με Ιτούρμπε η 11αδα του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ

bet365

Ο Χουάν Ιτούρμπε επέστρεψε στην 11αδα του Άρη για τον αγώνα (19:30) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Άκης Μάντζιος επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις για ελάχιστες αλλαγές στο βασικό σχήμα καθώς προχώρησε μόνο σε αναγκαστικές παρεμβάσεις. Όπως για παράδειγμα η επιστροφή του Λούμορ στο αριστερό άκρο της άμυνας λόγω της απουσίας του τραυματία Κριστιάν Γκάνεα. Την τετράδα στην άμυνα συμπληρώνουν οι Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς ενώ ο Μάριος Σιαμπάνης διατηρήθηκε κάτω από την εστία.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, διατηρήθηκαν οι Λούκας Σάσα, Ματίγια ενώ ο Μπαντού Ντιαγέ έχει ρόλο επιτελικού μέσου λόγω της απουσίας του Φακούντο Μπερτόγλιο. Ο προπονητής του Άρη επέλεξε τον Χουάν Ιτούρμπε για το ένα άκρο της επίθεσης, στο άλλο παρέμεινε ο Ντάνιελ Μαντσίνι ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα