Παναθηναϊκός: Με φορτσάτο Γκατσίνοβιτς στην Κρήτη!

Παναθηναϊκός: Με φορτσάτο Γκατσίνοβιτς στην Κρήτη!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με φορτσάτο Γκατσίνοβιτς στην Κρήτη!

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, για να εγκλιματιστεί, έχοντας δείξει από την πρώτη του προπόνηση σε εξαιρετικό επίπεδο.

Στον Παναθηναϊκό δεν περίμεναν να δουν ευθύς εξ αρχής τα στοιχεία που παρουσίασε από την πρώτη ημέρα δουλειάς στο Κορωπί ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ναι μεν προέρχεται από ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό και δυνατό πρωτάθλημα, αυτό της Bundesliga, όμως, ο ποδοσφαιριστής εξέπληξε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το επίπεδο ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης στο οποίο βρίσκεται.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» αποφάσισε να πάρει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μαζί στην αποστολή για την Κρήτη για το ματς της Τετάρτης απέναντι στον ΟΦΗ προκειμένου να εγκλιματιστεί με την ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Όσο για τη φανέλα του, επέλεξε αυτή τη στιγμή τον αριθμό 50.

Στα πλάνα του προπονητή τους επανέρχονται οι Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνης

Πρόβλημα με Μακέντα

Ο Κίκο Μακέντα θα παραμείνει στην Αθήνα και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «πράσινους» στο εκτός έδρας παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο λόγος είναι οι πόνοι που αισθάνεται στην ποδοκνημική κι έτσι δεν θα καταφέρει να είναι παρών, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω και το πρόβλημά του να αξιολογηθεί πλέον από την Τετάρτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα