ΠΑΣ Γιάννινα: Αφαίρεση βαθμών αν δεν πληρώσει τον Περιστερίδη

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Αφαίρεση βαθμών αν δεν πληρώσει τον Περιστερίδη

bet365

Την αφαίρεση τριών βαθμών επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στον ΠΑΣ Γιάννινα, δικαιώνοντας τον ποδοσφαιριστή Κώστα Περιστερίδη.

Σε περιπέτειες έμπλεξε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα της Super League Interwetten, μέχρι την εξόφληση του πρώην τερματοφύλακά του, Κώστα Περιστερίδη ο οποίος αγωνίστηκε στον ΠΑΣ για πέντε χρόνια (2015-2020).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Διορθώνει την 135/2021 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου ΕΠΟ και συμπληρώνει το διατακτικό της απόφασης κατά τέτοιο τρόπο ώστε μετά τη διάταξη του διατακτικού αυτής που αναφέρει «Υποχρεώνει την εκκαλούσα ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 να καταβάλει στον εφεσίβλητοι ποδοσφαιριστή Μάρκο Βελλίδη του Διογένη το ποσό των πέντε χιλιάδων εκατό (5.100) ευρώ, νομιμοτόκως όπως αναφέρεται στο σκεπτικό», να προστεθεί η φράση «και ειδικότερα του μεν ποσού των 3.600 ευρώ για μισθώματα με το νόμιμο τόκο του κάθε μισθώματος από την πρώτη του επόμενου μήνα, του δε κονδυλίου των 1.500 ευρώ για τις έκτακτες παροχές, από την επομένη της δήλης ημέρας καταβολής».

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή- Αριστοτέλη Καραγιαννίδη του Χρήστου, την επιβληθείσα με την 210/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Απορρίπτει την αίτηση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αριστοτέλη Καραγιαννίδη του Χρήστου.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή– Joseph Antoine Na’a, του συνολικού ποσού των τεσσάρων χιλιάδων, τριακοσίων ενενήντα επτά ευρώ και σαράντα ενός λεπτών (4.397,41) με το νόμιμοι τόκο, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ρόδος, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή– Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου του Χρήστου, του συνολικού ποσού των εννέα χιλιάδων, εκατό πενήντα οκτώ ευρώ και ογδόντα τεσσάρων λεπτών (9.158,84) την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ρόδος, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή–Ανδρέα Τσίπρα του Σταύρου, του συνολικού ποσού των δεκαπέντε χιλιάδων, είκοσι εννέα ευρώ και εννέα λεπτών (15.029,09), την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή- Κωνσταντίνου Περιστερίδη του Δημητρίου, την επιβληθείσα με την 217/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα