Αλεξάντερ Φράνσον: Στην Αθήνα για υπογραφές με την ΑΕΚ

Αλεξάντερ Φράνσον: Στην Αθήνα για υπογραφές με την ΑΕΚ

Newsroom
Αλεξάντερ Φράνσον: Στην Αθήνα για υπογραφές με την ΑΕΚ

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Αλεξάντερ Φράνσον στην ΑΕΚ, ο οποίος βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02) στην Αθήνα.

Απόλυτη ανατροπή είχαμε στα μεταγραφικά δεδομένα της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ.

Ο 28χρονος μέσος βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02) στην Αθήνα κι εντός της ημέρας θα ξεκινήσει η γνωστή διαδικασία με τα ιατρικά και τις υπογραφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τους «κιτρινόμαυρους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Φράνσον αγωνιζόταν στη Νόρκεπινγκ από το καλοκαίρι του 2018, όταν είχε αποκτηθεί από τη Βασιλεία. Παίζει κυρίως στο «8», αλλά μπορεί υπό προϋποθέσεις να αγωνιστεί και ως «εξάρι», ενώ μετράει και 8 εμφανίσεις με την Εθνική Σουηδίας. Μάλιστα είχε απασχολήσει τους κιτρινόμαυρους και τον Δεκέμβριο του 2018.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα