Ιωνικός: Επιστροφή Μαχαίρα

Ιωνικός: Επιστροφή Μαχαίρα

Newsroom
Ιωνικός: Επιστροφή Μαχαίρα

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τη ρήξη χιαστού που υπέστη το καλοκαίρι. Θετικό δείγμα Covid-19 σε ποδοσφαιριστή.

Με ένα «νέο» πρόσωπο γίνονται πλέον οι προπονήσεις του Ιωνικού, καθώς σε φουλ ρυθμούς έχει μπει ο Μαχαίρας και πλέον ο 21χρονος μετρά αντίστροφα ώστε να επιστρέψει στη δράση.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέστη το καλοκαίρι ρήξη χιαστού σε ένα φιλικό με τον Πανιώνιο, όμως πια αρχίζει να πατά γερά στα πόδια του και όλα δείχνουν πως σύντομα θα αγωνιστεί.

Την ίδια στιγμή στην ομάδα ανιχνεύτηκε θετικό δείγμα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή, που αυτόματα θα μείνει εκτός για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Βόλο (2/2), ενώ έχουν τεθεί σε εφαρμογή όλα τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα