Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Γκρότε

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Γκρότε

bet365

Ο Μάρκο Γκρότε αναμένεται άμεσα να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης, μιας και στο σύντομο χρονικό διάστημα που έμεινε στη Ριζούπολη δεν κατάφερε να πείσει.

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον Μάρκο Γκρότε, ο οποίος ήταν στον... αέρα μετά το νέο άσχημο αποτέλεσμα. Η διοίκηση Μονεμβασιώτη αποφάσισε την απομάκρυνση του 49χρονου κόουτς, ο οποίος αναμένεται σύντομα να αποτελεί και επίσημα παρελθόν.

Σε 5 ματς, επί των ημερών του, ο Γερμανός έφερε μόλις έναν βαθμό στην ομάδα, η οποία παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Ηδη στην ομάδα είναι σε αναζήτηση προπονητή, στον οποίο θα μπορέσουν να στηρίξουν το αύριο.

Θυμίζουμε ότι ο Απόλλων ξεκίνησε τη σεζόν με τον Πετράκη, μετά ήρθε ο Φέστα, στον πάγκο έκατσε ως υπηρεσιακός ο Βελέτζας και τώρα φεύγει κι ο Γκρότε. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο 5ος προπονητής που θα κάτσει στον πάγκο.

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα