Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Νταμπό, διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης η Ναντ

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Νταμπό, διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης η Ναντ

bet365

Ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (30/1), ενώ η Ναντ διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον Ολυμπιακό υπέγραψε την Κυριακή (30/1) ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 4 Μαρτίου 2001, έχει ύψος 1,81) βρίσκεται στη χώρα μας από το Σάββατο (29/1) και αφού πέρασε από εξετάσεις, υπέγραψε με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Νταμπό αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος και σε λιγότερο βαθμό στα φτερά. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα της Ναντ, η οποία διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης για τον ποδοσφαιριστή. Έχει περάσει και από την U23 της Γιουβέντους, ενώ αποτελεί τον νεότερο παίκτη στην ιστορία της Ναντ που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο (το έκανε στα 16 του).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα