Ίνγκασον: «Εγώ είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, αλλά η παραμονή μου δεν εξαρτάται από μένα»

Newsroom
Ίνγκασον: «Εγώ είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, αλλά η παραμονή μου δεν εξαρτάται από μένα»

bet365

Ο Σβέριρ Ίνγκασον απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ, ανέφερε πως είναι χαρούμενος στους «ασπρόμαυρους» αλλά το αν μείνει η όχι δεν εξαρτάται από τον ίδιο.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός εκτός από τα του ντέρμπι και το 1-1 με τον Ολυμπιακό, μιλώντας στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε και στο αν θα μείνει η όχι στον ΠΑΟΚ τονίζοντας τα εξής: «Έχω ξαναπεί είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Έχω ένα ισχυρό club από πίσω μου για το οποίο αγωνίζομαι. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια ερώτηση που θα πρέπει να κάνετε σε μένα αλλά στη διοίκηση. Εγώ πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια. Αλλά επαναλαμβάνω ότι είμαι χαρούμενος εδώ».

Για το ντέρμπι: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός είχε προβλήματα, έπρεπε να βάλουμε τους εαυτούς μας σε καλύτερη κατάσταση για το δεύτερο ημίχρονο έχοντας προβάδισμα. Το κλειδί είναι ότι σκόραραν μετά από όταν σκοράραμε εμείς και όταν ήμασταν σε καλό σημείο. Θα μπορούσαμε να βάλουμε τους εαυτούς μας σε καλύτερη θέση, το γκολ ήρθε αμέσως μετά και μας έκοψε τα φτερά, ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε αλλά συνεχίζουμε.

Ο Ολυμπιακός άλλαξε σύστημα, έβαλε περισσότερους παίκτες στα χαφ, δεν μπορούσαμε να επιτεθούμε κάθετα, προσπαθήσαμε πολύ, βάλαμε τα δυνατά μας, ψάξαμε να βρούμε χώρους αλλά χαλάσαμε τις προσπάθειες μας στα τελευταία κρίσιμα μέτρα, ίσως να μας έλειψε η ποιότητα και το καθαρό μυαλό. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε, μας κόστισε πολύ σε ενέργεια με αποτέλεσμα να μην είμαστε τόσο φρέσκοι όσο πρέπει»

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Δεχόμαστε πολλά γκολ σε όλη τη σεζόν, δεν θεωρώ όμως ότι είναι το πρόβλημα, δεχθήκαμε πρώτο γκολ σήμερα, είχαμε 4 παιχνίδια σερί χωρίς να δεχθούμε γκολ, ήμαστε σε καλό μομέντουμ, θα παίξουμε μέχρι τέλους, δεν αλλάζουμε κάτι, δεν εγκαταλείπουμε και έχουμε πίστη ενόψει των play-off γιατί όλα μπορεί να συμβούν. Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έκανε ουσιαστικές ευκαιρίες, ευτύχησε να σκοράρει από στημένο, ήταν ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι έπρεπε για να κερδίσει. Αντιμετωπίζαμε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, μειώσαμε τη διαφορά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και έχουμε πολλά παιχνίδια».

Για την επέμβαση του Βατσλίκ στην κεφαλιά του: «Όταν έπιασα την κεφαλιά θεώρησα ότι έστειλα τη μπάλα μακριά για να νικήσω τον τερματοφύλακα, είμαι μεγάλης κλάσης όμως και κατάφερε να αποκρούσει, ίσως έπρεπε να βάλω λίγη περισσότερη δύναμη για να τον προσπεράσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα