Καμαρά: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου»

Καμαρά: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου»

Newsroom
Καμαρά: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου»

bet365

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμίσει ο Άρης για να αποκτήσει συνέπεια στο σκοράρισμα.

Ο Μαυριτανός επιθετικός του Άρη βρήκε δίχτυα στη νίκη της ομάδας του στο Αγρίνιο και μιλώντας στα κανάλια COSMOTE υποστήριξε αρχικά ότι… «υ τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη και στενάχωρη για μας. Αυτή η νίκη μας ανακουφίζει και μας δίνει χαρά. Είναι καλή για την ψυχολογία μας. Παίξαμε αρκετά καλά. Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου».

Ρωτήθηκε για τη δυσκολία στο σκοράρισμα η οποία κοστίζει στην ομάδα του. «Πρέπει να διορθώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να σκοράρουμε πιο συχνά γιατί δημιουργούμε τις προϋποθέσεις. Είμαι κι εγώ κομμάτι αυτής της δύσκολης συνθήκης. Συνολικά θεωρώ ότι έχουμε ποιοτικούς παίκτες κι εφόσον έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση θα σκοράρουμε περισσότερο. Στο κάτω-κάτω, είναι φανερό ότι αυτό μας λείπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα