Ολυμπιακός: Η πρόταση για Κάντγουελ και η επιβεβαίωση από τη Νόριτς

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Η πρόταση για Κάντγουελ και η επιβεβαίωση από τη Νόριτς

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού στη Νόριτς για την απόκτηση του 23χρονου Άγγλου εξτρέμ, Τοντ Κάντγουελ, αλλά δεν έχει επέλθει συμφωνία λόγω διαφοράς στην οψιόν αγοράς.

Οι πληροφορίες από την Αγγλία ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να αποκτήσει από τη Νόριτς τον Τοντ Κάντγουελ επιβεβαιώνονται. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μιλήσει με τη βρετανική ομάδα, στην οποία αγωνίζονται οι Τζόλης και Γιαννούλης, και έχουν ζητήσει δανεικό τον 23χρονο Άγγλο εξτρέμ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το deal δεν έχει προχωρήσει διότι υπάρχει διαφωνία ως προς το ποσό που θα αφορά την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Ο διεθνής με την Αγγλία U21 ακραίος επιθετικός έχει συμβόλαιο στη Νόριτς μέχρι το καλοκαίρι, αλλά η διοίκηση του κλαμπ έχει το δικαίωμα να το ανανεώσει για ένα ακόμη έτος. Τον γεννημένο στις 27 Φεβρουαρίου 1998 παίκτη διεκδικεί και η Μπόνρμουθ. Εφέτος έχει κάνει οκτώ συμμετοχές στην Premier League, με 440 λεπτά συμμετοχής.

Ο Κάντγουελ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Νόριτς, ενώ για ένα εξάμηνο είχε δοθεί δανεικός στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ (Ιανουάριος - Ιούλιος 2018). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αυτή τη στιγμή στις θέσεις των εξτρέμ τους Ονιεκούρου, Λόπες, Ροντρίγκες, Μασούρα, Βρουσάι και Βαλμπουενά.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα