Ολυμπιακός: «Ενδιαφέρον για Κάντγουελ», σύμφωνα με τους Αγγλους

Ολυμπιακός: «Ενδιαφέρον για Κάντγουελ», σύμφωνα με τους Αγγλους

Newsroom
Ολυμπιακός: «Ενδιαφέρον για Κάντγουελ», σύμφωνα με τους Αγγλους

bet365

Ο Τοντ Κάντγουελ είναι ο παίκτης που «έχουν βάλει στο μάτι» στον Ολυμπιακό σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία.

Η εφημερίδα «Telegraph» μεταφέρει πως ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Τοντ Κάντγουελ.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, για τον 23χρονο εξτρέμ ενδιαφέρεται κι η Μπόρνμουθ που τον θέλει δανεικό.

«Η Μπόρνμουθ είναι σε διαπραγματεύσεις με την Νόριτς για τον Τοντ Κάντγουελ. Υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό. Ο Κάντγουελ ήταν στόχος και της Νιούκαστλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αναμένεται να φύγει πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας», τονίζει ο δημοσιογράφος Τζον Πέρσι.

Ποιος είναι ο Κάντγουελ

Ο Κάντγουελ είναι γεννημένος στο Ντάρεχαμ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της Νόργουιτς και το 2017 έγινε επαγγελματίας. Είναι διεθνής με την Κ17 και Κ21 της χώρας και έχει αγωνιστεί δανεικός με τη φανέλα και της Fortuna Sittard.

Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου αλλά και στα άκρα, ενώ με τη Νόργουιτς μετράει 110 συμμετοχές με 14 γκολ και 12 ασίστ. Το όνομά του επίσης έχει... παίξει στο παρελθόν για Λέστερ και Νιούκαστλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα