Ματίγια: «Επιβιώσαμε γιατί έχουμε προσωπικότητα»

Ματίγια: «Επιβιώσαμε γιατί έχουμε προσωπικότητα»

Newsroom
Ματίγια: «Επιβιώσαμε γιατί έχουμε προσωπικότητα»

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια αναφέρθηκε στην αντίδραση του Άρη μετά από τον εξαιρετικά δύσκολο μήνα που πέρασε η ομάδα του.

Ο Ισπανός μέσος ήταν ο κορυφαίος του Άρη στη νίκη επί του Παναιτωλικού και μιλώντας στα κανάλια COSMOTE είπε αρχικά ότι… «όλοι ξέρουν ότι προερχόμασταν από έναν εξαιρετικά δύσκολο μήνα. Η ομάδα δεν έπαιζε καλά στις τελευταίες εβδομάδες αλλά είναι σκληρή, έχει ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και νομίζω ότι αυτά τα στοιχεία αναδείξαμε. Αυτή η νίκη ήρθε στην κατάλληλη στιγμή απέναντι σε μια καλή ομάδα. Νομίζω ότι δείξαμε ποιοι είμαστε γιατί αξίζαμε τη νίκη καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν καλύτεροι».

Ο Χαβιέρ Ματίγια ρωτήθηκε για το αν αυτή η νίκη μπορεί να οδηγήσει τον Άρη σε καλύτερες ημέρες. «Ξέρουμε ποιος είναι ο Άρης. Ένα μεγάλο κλαμπ, με ιστορία, πάθος για το ποδόσφαιρο και φοβερούς οπαδούς. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι πάντα χαρές αλλά και λύπες. Θα έλεγα ότι επιβιώσαμε, δείξαμε αντίδραση. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο γιατί τον πληγώσαμε. Ελπίζω ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα ώστε να ξυπνήσουμε. Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά είναι η επόμενη μέρα. Δεν μπορείς να στέκεσαι στο παρελθόν αλλά στο παρόν και στο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα