Μάντζιος: «Να μην απαξιώνουμε τους παίκτες του Άρη»

Μάντζιος: «Να μην απαξιώνουμε τους παίκτες του Άρη»

Newsroom
Μάντζιος: «Να μην απαξιώνουμε τους παίκτες του Άρη»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος έστειλε μηνύματα μετά τη νίκη του Άρη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Ο 53χρονος τεχνικός του Άρη μίλησε στα κανάλια COSMOTE και είπε αρχικά ότι… «ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη και φορμαρισμένη ομάδα με καλά αποτελέσματα. Νομίζω ότι μπήκα δυνατά στο παιχνίδι. βρήκαμε τα γκολ, είχαμε το δοκάρι και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε περισσότερο διαχείριση καθώς προερχόμασταν από 120 λεπτά αγώνα πριν από τρεις ημέρες και δεν είχαμε φρεσκάδα».

Ρωτήθηκα για το τι διαφορετικό είχε ο Άρης σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. «Βρήκαμε το γκολ, αυτό βοηθά την ομάδα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες και δεν πρέπει να τους απαξιώνουμε. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, θέλω να πιστεύω όμως ότι αυτό το γκολ θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα