Λουτσέσκου για Ολυμπιακό: «Κρίνονται μόνο τρεις βαθμοί, τίποτα άλλο»

Newsroom
Λουτσέσκου για Ολυμπιακό: «Κρίνονται μόνο τρεις βαθμοί, τίποτα άλλο»

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε για το κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και το τι ζητά από αυτό ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στη κάμερα της Nova για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και όχι μόνο:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε: «Είναι ένα κανονικό παιχνίδι όπως όλα τα άλλα που διακυβεύονται τρεις βαθμοί. Που κρίνονται τρεις βαθμοί και τίποτε άλλο. Απλά αύριο θα τεθούν αντιμέτωπες δύο πολύ καλές ομάδες της Ελλάδας, με στόχο να κερδίσουν το παιχνίδι».

Για το κατά πόσον το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έρχεται την καλύτερη περίοδο για τον ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό: νομίζω είναι περισσότερο δική σας δουλειά. Κοιτάω την γενικότερη εικόνα, μια σεζόν που είναι γεμάτη για εμάς. Μια σεζόν που είναι απαιτητική και για εμάς και για τον Ολυμπιακό, καθώς είμαστε οι δύο ομάδες που παίζουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχουμε περιόδους που δεν έχουμε την απαραίτητη ενέργεια, παρόλα αυτά θα πρέπει να βρίσκουμε την ισορροπία, νομίζω πως είναι ενδεχομένως μια καλύτερη χρονική στιγμή, δεδομένου ότι είμαστε και μια καινούργια ομάδα, είναι ένα καλό σημείο».

Για το αν είναι μείον για τον ΠΑΟΚ ότι θα παίξει σε άδειες κερκίδες: «Πάντα είναι μειονέκτημα όταν παίζεις χωρίς οπαδούς. Ειδικότερα για τον ΠΑΟΚ είναι ένα μειονέκτημα, για το γεγονός ότι δίνουν απίστευτη ενέργεια ειδικότερα όταν η ομάδα πηγαίνει καλά».

Για το αν έχει αγωνιστικά προβλήματα: «Οι παίκτες που ο κόσμος ήδη γνωρίζει δεν θα είναι μαζί μας. Ο Ελ Καντουρί, ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Φερνάντο Βαρέλα».

Για τον Φιλίπε Σοάρες: «Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι box to box με πολύ καλά τρεξίματα στο χώρο του κέντρου. Νομίζω ότι θα μας δώσει ενέργεια στο παιχνίδι μας, παρόλα αυτά είναι ένας ποδοσφαιριστής που παράλληλα χρειάζεται χρόνο, τόσο για να προσαρμοστεί στην ομάδα, όσο και στις ιδέες τις οποίες θέλουμε να έχουμε στο παιχνίδι μας. Είναι αρχή δική μου και του προπονητικού επιτελείου να έχουμε τους ποδοσφαιριστές στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να έρχονται στο γήπεδο στο επίπεδο που θέλουμε για να βοηθήσουν την ομάδα και να βοηθηθούν και οι ίδιοι από αυτό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα