Νιόπλιας: «Δεν υπάρχουν λόγια να το εξηγήσω» (vid)

Νιόπλιας: «Δεν υπάρχουν λόγια να το εξηγήσω» (vid)

Newsroom
Νιόπλιας: «Δεν υπάρχουν λόγια να το εξηγήσω» (vid)

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας υποστήριξε μετά την ήττα (2-1) από τη Λαμία ότι ο ΟΦΗ κάνει λάθη που δεν συγχωρούνται.

Μετά την εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Λαμία, ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, δήλωσε:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσω ένα τέτοιο πράγμα, να πω ότι παίζουμε ένα κακό παιχνίδι, ότι δεν είμαστε καλοί, ότι πιεζόμαστε, ότι βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο... Έχουμε το παιχνίδι, το ελέγχουμε, αντιδράσαμε καλά όπως έπρεπε να αντιδράσουμε μετά από μια ήττα, είμαστε σοβαροί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού... Έχουμε τις φάσεις και στο τέλος, στο τελευταίο 10λεπτο παθαίνουμε

μπλακ άουτ και χάνουμε το παιχνίδι. Είναι δύσκολο να το περιγράψω και είναι δύσκολη αυτή η στιγμή. Δεν χρειάζεται να πω το πώς νιώθουμε, είναι το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που έχουμε καλή εικόνα και κρίμα που δεν πήραμε τίποτα. Δεν είναι ότι δεν πήραμε τους βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε, δεν πήραμε ούτε βαθμό. Αυτό τα λέει όλα. Πρέπει να στεκόμαστε όρθιοι, δεν μπορούμε να καθόμαστε και να βλέπουμε πίσω. Κάνουμε λάθη όμως που σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα