Γιοβάνοβιτς: «Συγχαρητήρια στον Αστέρα, εμείς δεν είχαμε καλή κυκλοφορία» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Συγχαρητήρια στον Αστέρα, εμείς δεν είχαμε καλή κυκλοφορία» (vid)

bet365

Στην κακή εμφάνιση της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι «πράσινοι» δεν είχαν σωστή κυκλοφορία στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Αστέρα στην Λεωφόρο χάνοντας με 1-0, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα που πάλεψε πολύ το ματς και το κέρδισε στο τέλος. Εμείς δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ήμασταν λίγο παγωμένοι στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, βιαζόμασταν και δεν είχαμε ηρεμία. Και όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες συνεχίζαμε να παίζουμε έτσι και έτσι δεν είχαμε αξιώσεις για το γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα