Καρβάλιο: «Σε κάθε ποδοσφαιριστή θα άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό»

Καρβάλιο: «Σε κάθε ποδοσφαιριστή θα άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό»

Newsroom
Καρβάλιο: «Σε κάθε ποδοσφαιριστή θα άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο νεοαπακτηθείς άσος του Ολυμπιακού, Ζοάο Καρβάλιο, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, Ζοάο Καρβάλιο, που ανακοινώθηκε σήμερα (29/01) επίσημα από τον Ολυμπιακό, εντυπωσιάστηκε από τους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και χαρακτήρισε «εύκολη» την απόφαση να έρθει στον Πειραιά.

Δήλωσε έτοιμος να συμβάλλει στις προσπάθειες των πρωταθλητών Ελλάδας να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους και σίγουρος για τους τίτλους που θα έρθουν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Olympiacos TV:

«Γνωρίζω πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό, είναι μια ομάδα πολύ γνωστή στην Πορτογαλία, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, στον καθένα θα άρεσε να παίξει μια μέρα στον Ολυμπιακό. Κάνοντας μια βόλτα στο στάδιο βλέπω τα ονόματα που έχουν περάσει από εδώ, ονόματα πολύ μεγάλα του ποδοσφαίρου.

Θέλω κι εγώ να φτάσω σε αυτό το επίπεδο και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα καλό βήμα στην καριέρα μου. Το να έρθω εδώ ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα, καθώς πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο. Ρώτησα πολύ κόσμο πριν έρθω και όλοι μου είπαν καλά πράγματα για την Ολυμπιακό κι έτσι ήταν εύκολο να πάρω αυτή την απόφαση.

Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα, είμαι πολύ περήφανος που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος ενδιαφέρθηκε για μένα, έχω έρθει για να βοηθήσω και έτσι νιώθω πολύ καλά που έχω κάνει αυτό το βήμα. Όταν έρχεσαι στον Ολυμπιακό ο στόχος είναι πάντα να κερδίζεις τίτλους, όλοι αυτό θέλουμε, το ίδιο και εγώ.

Όταν τελειώσω την καριέρα μου θέλω να κοιτάζω πίσω και να βλέπω τους τίτλους που κέρδισα με την ομάδα, γιατί είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσουμε τίτλους.

Φίλοι του Ολυμπιακού, είναι όμορφο που βρίσκομαι εδώ, σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, με τόσο μεγάλους φιλάθλους όπως είστε εσείς. Θέλω να σας δω στο γήπεδο σύντομα και είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε πολλά όμορφα πράγματα μαζί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα