Ολυμπιακός: Καρβάλιο κι επίσημα

Ολυμπιακός: Καρβάλιο κι επίσημα

Newsroom
Ολυμπιακός: Καρβάλιο κι επίσημα

bet365

Ο Ζοάο Καρβάλιο από το πρωί του Σαββάτου είναι και με τη βούλα παίκτης του Ολυμπιακού αφήνοντας την Championship και την Νότιγχαμ Φόρεστ για χάρη των «ερυθρόλευκων».

Ο Καρβάλιο θα προσφέρει πολλές λύσεις στο χώρο του κέντρου για τον Ολυμπιακό με την προσθήκη του στο ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Με έφεση στη δημιουργία, ο Πορτογάλος που μπορεί να παίξει 8άρι, 10άρι και εξτρέμ, είναι με κάθε επισημότητα πλέον παίκτης των Πειραιωτών μετακομίζοντας στη χώρα μας από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φέρει στην πρωτεύουσα και τον Ντιμπί Κεϊτά που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Ζοάο Καρβάλιο:

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο.

Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην Καστανιέιρα ντε Πέρα της Πορτογαλίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και από εκεί και πέρα αγωνίστηκε στη δεύτερη και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Αγωνίστηκε ως δανεικός για μία σεζόν στη Βιτόρια Σετούμπαλ ενώ από το 2018 ανήκε στο δυναμικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, περνώντας τη σεζόν 2020/21 στην Αλμερία με τη μορφή δανεισμού.

Έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια μέχρι και Κ21.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα