Super League Interwetten: Σημαντικά ματς για εξάδα και «ουρά»

Newsroom
Super League Interwetten: Σημαντικά ματς για εξάδα και «ουρά»

bet365

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο (29/1) με τρία παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, η Λαμία τον ΟΦΗ, ενώ ο Ιωνικός κοντράρεται εντός έδρας με τον Ατρόμητο.

Ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο για τη μάχη της εξάδας, όσο και για εκείνη της αποφυγής του υποβιβασμού περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (29/1) για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στις 15:00 ο Παναθηναϊκός που έχει εδραιωθεί στην 4η θέση υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πλέον έχει μπει για τα καλά στη μάχη της εισόδου στα πλέι οφ. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στα τρίποντα την περασμένη αγωνιστική επί του Ιωνικού, ενώ οι Αρκάδες βρίσκονται σε φόρμα καθώς έχουν σημειώσει τρεις σερί νίκες που τους βοήθησαν να σκαρφαλώσουν στην 6η θέση.

Στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε ξανά στην αποστολή τον Αγιούμπ, όπως και τον Ιωαννίδη, ενώ εκτός παρέμεινε ο Χατζηγιοβάνης. Εκτός είναι φυσικά ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες. Στην αποστολή των «πρασίνων» βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ. Χωρίς προβλήματα πάει ο Αστέρας στη Λεωφόρο. Ο Μίλαν Ράσταβατς πλην του τιμωρημένου Κανελλόπουλου δεν αντιμετωπίζει άλλη απουσία. Στην αποστολή επιστρέφει ο Σάντα Φε, ενώ στην Τρίπολη έμεινε ο Μπενίτο. Σε αυτήν βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Καπίγια, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Σονί.

Την ίδια ώρα (15:00) η Λαμία, «μεθυσμένη» από τη μεγάλη πρόκριση επί του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι έχουν για την ώρα μια σχετική απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις, ωστόσο χρειάζονται κι άλλους βαθμούς για να αισθάνονται πιο άνετα απέναντι στους Κρητικούς, οι οποίοι γνώρισαν εντός έδρας ήττας με 2-4 από τον Παναιτωλικό και είδαν τον Αστέρα να τους πιάνει στην έκτη θέση.

Στη Λαμία ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Σιμόν, ενώ εκτός έμεινε ο Τιρόνε. Στην αποστολή βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Σκόνδρας, Βύντρα, Μαζουλουξής, Τζναδάρης, Νούνιες, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης. Ο Νίκος Νιόπλιας συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΟΦΗ τον νεοαποκτηθέντα Λουίζ Φελίπε. Για διάφορους λόγους θα απουσιάσουν οι Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νέιρα, Βούρος, Επασί. Στα «συν» για τον Νιόπλια η επιστροφή των Κοροβέση, Ουές, ενώ εκτός έμεινε ο Καστάνιος. Η αποστολή των Κρητικών είναι η εξής: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Διαμαντής Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Γκαγιέγος, Τοράλ, Στάικος, Ντε Γκουζμάν, Λάμπρου, Φαν Ντούινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης, Φελίπε.

Ματς με σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μάχη της «ουράς» διεξάγεται στις 17:15 στη Νίκαια, εκεί όπου ο Ιωνικός υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι Νικαιώτες ψάχνουν τρίποντο - οξυγόνο μετρώντας πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος ψάχνει την πρώτη του νίκη με τον Κόλμαν στον πάγκο, παραμένοντας με την πλάτη στον τοίχο στην προτελευταία θέση.

Για τον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός δεν θα έχει διαθέσιμους τους Ρομαό, Τουράμ, Γκοτσούλιας και τον νεοαποκτηθέντα Βαλέντε, ενώ αντίθετα συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Πλατέλλας που επέστρεψε στην ομάδα της Νίκαιας αλλά και ο Άοσμαν που επέστρεψε από την Εθνική Συρίας. Εκτός φυσικά έμειναν οι δύο θετικοί στον κορονοϊό παίκτες. Στην αποστολή μπήκαν οι Χουτεσιώτης, Ρόκου, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Κάνιας, Λένις, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Πλατέλλας, Μάντζης. Στον Ατρόμητο ο Κόλμαν συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, δηλαδή τους Ναμπί, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου και Τζοβάρα. Στον αντίποδα εκτός έμεινε ο Παπαδόπουλος ο οποίος υπολογίζεται και πάλι, αλλά λογικά είναι ανέτοιμος, ο Νάτσος που θα κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς, ο Μουνίθ που είναι τιμωρημένος, αλλά και οι Σπιριντόβιτς, Κωτσόπουλος. Όσον αφορά τον Σάλομον επιστρέφει από τιμωρία. Την αποστολή αποτελούν οι: Γιαννιώτης, Μανδάς, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Χαρίσης, Καρτάλης, Σάλομον, Έρλινγκμαρκ, Ναμπί, Ντένιτς, Μπεντινέλι, Ροτάριου, Νταβιώτης, Κλωναρίδης, Κουλούρης, Τζαβίδας.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29/1

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (15:00) CosmoteSport 1
Λαμία - ΟΦΗ (15:00) CosmoteSport 3
Ιωνικός - Ατρόμητος (17:15) CosmoteSport 2

Κυριακή 30/1

Παναιτωλικός - Άρης (15:00) CosmoteSport 2
ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης (15:00) NovaSports Prime
ΑΕΚ - Βόλος (17:15) CosmoteSport 1
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (19:30) NovaSports Prime

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα