Άρης: Έφτασε ο Ντουκουρέ στη Θεσσαλονίκη

Άρης: Έφτασε ο Ντουκουρέ στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
Άρης: Έφτασε ο Ντουκουρέ στη Θεσσαλονίκη

bet365

Ο Σέικ Ντουκουρέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και με σκοπό την επικύρωση της συμφωνίας του έως το καλοκαίρι του 2024.

Οι «κίτρινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον 29χρονο μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού αλά και διεθνή με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ουσιαστικά απομένει να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ούτως ώστε να φτάσουν οι δύο πλευρές στο σημείο επικύρωσης της συμφωνίας του. Αυτή είναι και η προϋπόθεση καθώς ο Σέικ Ντουκουρέ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς στη διετία 2019-21, αλλά φέτος χρησιμοποιήθηκε σε 17 αγώνες με τη Λεγανές.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήταν ευδιάθετος κατά τη σημερινή (28/1) άφιξη της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις καθώς θα πρέπει να προηγηθεί η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας από τον Άρη.

Το σκέφτεται ο Μάνος

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Μάνος δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα αποδεχθεί την πρόταση που έχει στα χέρια του από την Μπαντιρμάσπορ, ομάδα η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού Πρωταθλήματος. Τα ΜΜΕ της Τουρκίας θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο 27χρονος επιθετικός – συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Άρη σήμερα (28/1) και μάλιστα υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό – δεν έχει κατασταλάξει στην απόφαση αποχώρησής του από τον Άρη. Ενδεχομένως να περιμένει να δει αν οι «κίτρινοι» θα προχωρήσουν στην απόκτηση άλλου φορ καθώς αναλόγως αυτής της υπόθεσης θα διαμορφωθεί και ο αγωνιστικός ρόλος του στην ομάδα. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει θετική απάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα