ΑΕΚ: Πετάνε τώρα από Βρυξέλλες και επιστρέφουν Κονέ και Παπαδημητρίου!

ΑΕΚ: Πετάνε τώρα από Βρυξέλλες και επιστρέφουν Κονέ και Παπαδημητρίου!

ΑΕΚ: Πετάνε τώρα από Βρυξέλλες και επιστρέφουν Κονέ και Παπαδημητρίου!

bet365

Ο τεχνικός και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον δρόμο επιστροφής για την Αθήνα με την απόκτηση χαφ να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το Gazzetta, οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου βρίσκονταν ακόμα και σήμερα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο και αναμενόταν να πετάξουν το απόγευμα της Παρασκευής από τις Βρυξέλλες με προορισμό την Αθήνα.

Αυτή την ώρα ο τεχνικός και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής και η απόκτηση χαφ μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία. Άλλωστε βρισκόμαστε πλέον λίγα 24ωρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Τα δυο στελέχη της ΑΕΚ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, είχαν αναχωρήσει τη Δευτέρα για την Ολλανδία και μάλιστα υποχρεώθηκαν να αλλάξουν πτήση καθώς η προγραμματισμένη τους είχε ακυρωθεί λόγω της κακοκαιρίας. Πλέον, έχοντας δουλέψει τις μεταγραφικές υποθέσεις, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο στις 19:00 ώρα Ελλάδος από τις Βρυξέλλες και γυρίζουν στη βάση τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους αυτές τις μέρες στο εξωτερικό οι Κονέ και Παπαδημητρίου δούλεψαν και άλλες περιπτώσεις, πέρα από αυτή του Έντερ Μπαλάντα της Κλαμπ Μπριζ. Η τελευταία διατηρεί έναν αστερίσκο, ωστόσο όπως έχουμε σημειώσει από την πρώτη στιγμή, ήταν εξαιρετικά δύσκολη καθώς το βελγικό κλαμπ δεν ήταν διατεθειμένο να παραχωρήσει εύκολα τον 28χρονο Κολομβιανό χαφ.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ στο Βέλγιο, η Κλαμπ Μπριζ δεν επιθυμούσε να παραχωρήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, ενώ παράλληλα ακόμα και αν δεχόταν τους όρους, δεν είχε τη δυνατότητα να βρει αντικαταστάτη λίγο πριν το deadline των μεταγραφών. Γιατί, όπως λέγεται, μπορεί ο Μπαλάντα να μην είναι στα βασικά πλάνα του νέου προπονητή Άλφρεντ Σρόιντερ, ωστόσο είναι μέρος του βασικού rotation.

Πλέον μέσα στο σαββατοκύριακο, όπως διαβάσατε και νωρίτερα, αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για να κλείσει και τυπικά το θέμα με τον παίκτη που θα αποκτήσει η Ένωση για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα