Τσούμπερ: Βέβαιοι στη Γερμανία ότι η ΑΕΚ θα ασκήσει την οψιόν αγοράς

Τσούμπερ: Βέβαιοι στη Γερμανία ότι η ΑΕΚ θα ασκήσει την οψιόν αγοράς

Newsroom
Τσούμπερ: Βέβαιοι στη Γερμανία ότι η ΑΕΚ θα ασκήσει την οψιόν αγοράς

bet365

Στη Γερμανία κάνουν λόγο για το γεγονός ότι ο Στίβεν Τσούμπερ έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η Ένωση σίγουρα θα ασκήσει την οψιόν αγοράς του.

Ο Στίβεν Τσούμπερ αποτελεί μία από τις πλέον χρήσιμες μονάδες στο ρόστερ της ΑΕΚ, στην οποία είναι δανεικός ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς κοντά στα 2 εκατ. ευρώ από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ ασκήσει τη συγκεκριμένη οψιόν, τότε ο Τσούμπερ θα μείνει στην Ένωση για άλλα τρία χρόνια, έχοντας ήδη υπογεγραμμένο συμβόλαιο.

Μάλιστα και στη Γερμανία εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι αυτό θα συμβεί. Η τοπική εφημερίδα Frankfurter Rundschau που καλύπτει στενά το ρεπορτάζ της Αϊντραχτ κάνει λόγο για τις πολύ καλές εμφανίσεις του Τσούμπερ στην ΑΕΚ και αναφέρει για το μέλλον του:

«Ο Τσούμπερ, αν επιστρέψει, έχει συμβόλαιο ως το 2023, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί. Η μετακίνησή του στην ΑΕΚ έχει αποδώσει καρπούς. Το πιο πιθανό είναι ο ελληνικός σύλλογος να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του στο τέλος της σεζόν και ο Ελβετός να παραμείνει στην ΑΕΚ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα