Όλα τα φώτα στην Τούμπα!

Newsroom
Όλα τα φώτα στην Τούμπα!
Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός κλέβει την παράσταση στην 20ή αγωνιστική της Super League Interwetten. Με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr η μονομαχία της Τούμπας, όπως και άλλα πέντε παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Θα μειώσει ο ΠΑΟΚ την διαφορά στους έξι βαθμούς, θα την πάει ο Ολυμπιακός στους δώδεκα ή θα παραμείνει το +9 υπέρ των Ερυθρολεύκων; Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα θα δοθεί το απόγευμα της Κυριακής (30/01, 19:30), όταν ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί τους Ερυθρόλευκους στο μεγάλο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η μονομαχία της Τούμπας προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, μαζί με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo bets, για όλα τα γούστα και τις επιλογές.

Λίγη ώρα πριν από το ντέρμπι (30/01, 17:15), η τρίτη ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον πάντα απρόβλεπτο Βόλο, με μοναδικό στόχο τη νίκη για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα της Τούμπας. αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο επίσης προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, μαζί με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα.

Ο ανεβασμένος Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό του σερί υποδεχόμενος τον φιλόδοξο Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 29/01, 15:00), ώστε να εδραιώσει την θέση του στην πρώτη τετράδα, ενόψει των πλέι οφ. Με 0% γκανιότα και αυτή η αναμέτρηση από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει και πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo bets.

Η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα δύο από τους προημιτελικούς του συναρπαστικού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, καθώς και άλλων τριών αγώνων της Super League Interwetten. Πρόκειται για τις εξής αναμετρήσεις: Λαμία - ΟΦΗ (Σάββατο 29/01, 15:00), Ιωνικός - Ατρόμητος (29/01, 17:15) και Παναιτωλικός - Άρης (Κυριακή 30/01, 15:00).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα