Νινούα: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στη Λαμία

Newsroom
Νινούα: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στη Λαμία

bet365

Ο ΠΑΟΚ και η Λαμία ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για τον δανεισμό του Νίκα Νινούα στη δεύτερη μέχρι το τέλος της σεζόν,

ΠΑΟΚ και Λαμία ήρθαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του Νίκα Νινούα με τη μορφή δανεισμού στους Φθιώτες μέχρι τις 30 Ιουνίου. Τη φετινή σεζόν ο 22χρονος Γεωργιανός μέσος δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ συνολικά με τα «ασπρόμαυρα» έχει καταγράψει 12 συμμετοχές, με απολογισμό δύο τέρματα και ισάριθμες ασίστ.

Η σχετική ανακοίνωση της Λαμίας αναφέρει:

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Nika Ninua, που αποκτήθηκε με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-2022.

Ο 22χρονος Γεωργιανός μέσος που ανήκει στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2020, έχοντας συνολικά 12 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως δανεικός στην κυπριακή Ανόρθωση. Έχει υπάρξει και διεθνής με όλες τς μικρές Εθνικές της Γεωργίας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

....

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Νίκα Νινούα στη Λαμία μέχρι τις 30.06 του 2022».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα