ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Λαμία για το δανεισμό του Νινούα

Newsroom
ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Λαμία για το δανεισμό του Νινούα

bet365

Ο Γεωργιανός μέσος που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ανόρθωση, θα συνεχίσει στην ομάδα της Λαμίας πάλι με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Νίκα Νινούα μετά από τον αποτυχημένο δανεισμό του στην Ανόρθωση, όπου μέτρησε μόλις 3 συμμετοχές ως αλλαγή, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Λαμίας, καθώς οι «ασπρόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα της Φθιώτιδας που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο Γεωργιανός μέσος επιστρέφοντας από την Κύπρο έκανε κάποιες προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β', υπήρξαν σκέψεις για να ενταχθεί στο ρόστερ της αναπτυξιακής ομάδας του «Δικεφάλου», αλλά από την στιγμή που προέκυψε ενδιαφέρον από ομάδα της Superleague επιλέχθηκε ο εκ νέου δανεισμός του αρχικά μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα