Άρης: Παίρνει Ντουκουρέ και τον Ζοάο Κλάους

Άρης: Παίρνει Ντουκουρέ και τον Ζοάο Κλάους

Άρης: Παίρνει Ντουκουρέ και τον Ζοάο Κλάους

bet365

Ο Άρης ενεργοποιεί το σχέδιο ενίσχυσής του καθώς συμφώνησε με τον 29χρονο αμυντικό χαφ, Σέϊκ Ντουκουρέ καθώς επίσης και τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Ζοάο Κλάους και άμεσα αναμένονται οι επικυρώσεις των συμφωνιών.

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας από τη Λαμία και η ανάγκη ενίσχυσης των «κίτρινων» επίσπευσε τις διαδικασίες ενίσχυσής της καθώς οι «κίτρινοι» ήδη προχώρησαν σε δύο συμφωνίες. Η πρώτη είναι με τον 23χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Ζοάο Κλάουας ο οποίος ανήκει στη Χόφενχαϊμ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν υπό τη μορφή δανεισμού στη Σταντάρ Λιέγης έχοντας δύο γκολ σε 20 αγώνες. Για την ακρίβεια, ο Άρης θα τον αποκτήσει υπό τη μορφή δανεισμού με την προοπτική απόκτησης των δικαιωμάτων του.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος έφτιαξε την καριέρα του με τη φανέλα της Λιντς Λασκ στο αυστριακό Πρωτάθλημα καθώς σε 61 αγώνες σημείωσε 24 γκολ, ενώ είχε προηγηθεί η θητεία του στη Φινλανδία με την Ελσίνσκι όπου σε 42 παιχνίδια σημείωσε 24 τέρματα.

Ακολούθησε η μετακόμισή του στη Γερμανία, αρχικά αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Χόφενχαϊμ για να ακολουθήσουν οι συμμετοχές του με την πρώτη ομάδα. Πέρυσι παραχωρήθηκε στη Σταντάρ Λιέγης υπό τη μορφή δανεισμού, στην ίδια ομάδα ήταν και μέχρι πρότινος. Συνολικά με τη Σταντάρ έχει μετρήσει 47 συμμετοχές με εννιά γκολ και δέκα ασίστ. Ο υψηλόσωμος Βραζιλιάνος (1.90μ.) αγωνίζεται αποκλειστικά στη θέση του φορ και ουσιαστικά ο Άρης τον αποκτά με σκοπό να διαδραματίσει υποστηρικτικό ρόλο δίπλα στον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Σέικ Ντουκουρέ αποδεσμεύεται από τη Λεγανές και θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη διάρκειας (τουλάχιστον) 2.5 ετών. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στη Γαλλία με τις Λοριάν, Μετς (63αγώνες, δύο γκολ). Μάλιστα η τελευταία εξασφάλισε ένα ποσό της τάξεως των 1.6 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λεβάντε (40 αγώνες, δύο γκολ) το καλοκαίρι του 2018, όταν η ισπανική ομάδα απέκτησε τα δικαιώματά του. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Ουέσκα και Λεγανές (17 αγώνες, ένα γκολ) έως ότου η τελευταία τον αποκτήσει ως ελεύθερη μεταγραφή. Στο τελευταίο διάστημα δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στην ισπανική ομάδα η οποία και τον αποδέσμευσε.

- Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του Ντουκουρέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα