Άρης: «Άκυρος» ο Σάντε Σίλβα!

Άρης: «Άκυρος» ο Σάντε Σίλβα!

Newsroom
Άρης: «Άκυρος» ο Σάντε Σίλβα!

bet365

Ο Άρης είχε συμφωνήσει με τον Σάντε Σίλβα για την επιστροφή του στο «Κλ. Βικελίδης», ωστόσο, αποφάσισε να «παγώσει» την υπόθεση του Πορτογάλου winger.

Όλα έδειχναν ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα επέστρεφε στον Άρη και μάλιστα με συμβόλαιο διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2024 με την προϋπόθεση της αποδέσμευσής του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Για την ακρίβεια απέμενε μόνο η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για την επισημοποίηση της συμφωνίας, αλλά οι «κίτρινοι» αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα. Η περίπτωση του Σάντε Σίλβα μπαίνει στον «πάγο» και πλέον ασχολούνται με άλλες υποθέσεις παικτών οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν τόσο στην πτέρυγα όσο και στον άξονα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα