Ολυμπιακός: Το «παράθυρο» για τη Β' ομάδα και τον Φορτούνη και τα δεδομένα

Ολυμπιακός: Το «παράθυρο» για τη Β' ομάδα και τον Φορτούνη και τα δεδομένα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το «παράθυρο» για τη Β' ομάδα και τον Φορτούνη και τα δεδομένα

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων στον Ολυμπιακό. Τι ισχύει σε σχέση με τις πληροφορίες για τον Ολυμπιακό Β'.

Ήταν ο μήνας Ιούνιος όταν Κώστας Φορτούνης έγινε - ξανά - ο πλέον άτυχος παίκτης του Ολυμπιακού. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του τραυματίστηκε σοβαρά και αυτό έγινε στις 27 Ιουνίου του 2021. Έχουμε να κάνουμε με δύο χιαστούς από το 2019 έως το 2021 και ας ήταν σε διαφορετικά πόδια.

Βαρύ πλήγμα για έναν παίκτη και ήταν μάλιστα δύο χιαστοί σε δύο διαφορετικά πόδια. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο τα νέα είναι καλά για τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Έχει επανέλθει σε ρυθμό προπονήσεων και με στόχο στις αρχές Φλεβάρη να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Παρόλα αυτά το τελευταίο 24ωρο υπήρξε η πληροφορία πως μπορεί να αξιοποιηθεί στον Ολυμπιακό Β' και να πάρει πρώτα εκεί χρόνο συμμετοχής.

Η αλήθεια είναι πως τέτοια τελική απόφαση δεν υφίσταται (και δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει ληφθεί), όμως υπήρξε μία σκέψη για αυτό και είναι ένα ενδεχόμενο αυτό. Για να βρεθεί δηλαδή στις τάξεις του Ολυμπιακού Β' ο Κώστας Φορτούνης και να πάρει λίαν συντόμως χρόνο συμμετοχής προτού μπει με την α' ομάδα αγωνιστικά. Δεδομένα πάντως ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να ρισκάρει το παραμικρό σε σχέση με την επάνοδό του και θέλει να γυρίσει στο 100% και εφόσον νιώθει αλλά και είναι στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο «Φόρτου» πάντως είχε ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο τη δυνατή του προσπάθεια για πλήρες come back και αυτό που αναμφίβολα θέλει είναι να γυρίσει σε πολύ καλή κατάσταση στους αγωνιστικούς χώρους είτε αυτό γίνει με χρόνο συμμετοχής στη Β' ομάδα είτε παίζοντας στην α' ομάδα όταν κριθεί σωστό. Βάσει χρονοδιαγράμματος πάντως το αγωνιστικό του come back πήγαινε για τον Φλεβάρη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα