Ολυμπιακός: Το πλάνο επιστροφής του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Το πλάνο επιστροφής του Φορτούνη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το πλάνο επιστροφής του Φορτούνη

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης έχει μπει αισίως στην τελική ευθεία της πλήρους επανόδου του στις προπονήσεις και τη δράση με τον Ολυμπιακό μετά από πολύμηνη αποχή.

Τον μήνα Ιούνιο ο Κώστας Φορτούνης έγινε - ξανά - ο πλέον άτυχος παίκτης του Ολυμπιακού.

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του τραυματίστηκε σοβαρά και αυτό έγινε στις 27 Ιουνίου του 2021. Έχουμε να κάνουμε με δύο χιαστούς από το 2019 έως το 2021 και ας ήταν σε διαφορετικά πόδια. Βαρύ πλήγμα για έναν παίκτη και ήταν μάλιστα δύο χιαστοί σε δύο διαφορετικά πόδια.

Ο Φορτούνης τη ζημιά την έπαθε πάλι σε φιλικό. Ήταν το ματς με τη Βόλσφμπεργκερ και οι εξετάσεις έδειξαν το πρόβλημα που σήμαινε πως ήθελε χειρουργείο αλλά και ότι θα έμενε εκτός δράσης για ένα διάστημα έξι μηνών.

Το θετικό για τον ίδιο τον παίκτη ήταν ο ερχομός του γιου του αλλά και η μεγάλη θέλησή του να γυρίσει στην ενεργό δράση με τη φανέλα των Πειραιωτών. Μες στο πρώτο μισό του 2021 δεν πρόλαβε πάντως να παίξει.

Ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας στη NOVA για τον τραυματισμό του και τον γιο του είχε πει πως «όταν τραυματίστηκα τη δεύτερη φορά σίγουρα ένιωσα μεγάλη απογοήτευση γιατί ήταν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά ήρθε η γέννηση του παιδιού μου και μου άλλαξε τελείως το μυαλό. Το πώς να πάω στην προπόνηση πλέον. Έχω βάλει έναν στόχο. Να με δει να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι όπως πριν. Θέλω να τα καταφέρω. Είμαι σε πολύ καλό στάδιο αυτή τη στιγμή».

Όσο για το τι θέλει να πετύχει για τον γιο του; «Θέλω να γυρίσω και να δει τον πατέρα του ο γιος μου όπως πριν (εννοεί όπως ήταν προτού χτυπήσει στον Ολυμπιακό). Να βάλω γκολ και να έρχεται στο γήπεδο να με βλέπει», είχε τονίσει.

Το έντονο ατομικό πρόγραμμα και πότε μπαίνει στη... μάχη

Τι ισχύει όμως από εδώ και πέρα με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό; Ο Φορτούνης αυτήν την περίοδο κάνει έντονο ατομικό πρόγραμμα - όπως έχετε διαβάσει ξανά - αλλά και μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει σε φουλ προπονητικό ρυθμό αλλά και την ενεργό δράση. Υπήρχε ένα ενδεχόμενο να τον δούμε σε αποστολή μες στον Γενάρη.

Η εκτίμηση που υπήρχε και υπάρχει είναι μπει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς μες στον Γενάρη. Ο βασικός στόχος του από πλευράς χρόνου πάντως φαίνεται να είναι ο Φλεβάρης (αρχές του μήνα), όπως επίσης ένα ζητούμενο είναι να γυρίσει στο... 101% και όχι να ρισκάρει το οτιδήποτε. Εδώ βέβαια οφείλουμε να καταγράψουμε πως από πλευράς Ολυμπιακού (επίσημα ή ανεπίσημα) δεν έχει προκύψει δεδομένο χρονοδιάγραμμα για τον έμπειρο παίκτη.

Στα 29 του χρόνια ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός έχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού 263 ματς. Επίσης έχει βάλει 79 γκολ και έχει 77 ασίστ. Η επιστροφή του σίγουρα θα δώσει λύσεις δημιουργικά και επιθετικά για τον Ολυμπιακό. Όπως επίσης μετράει πως ο «Φόρτου» έχει τρομερά ισχυρό κίνητρο και για να γυρίσει όσο το δυνατόν καλύτερα (σε όσο πιο καλό επίπεδο γίνεται) αλλά και να προσφέρει ξανά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα