Ολυμπιακός: Ο άνθρωπος - κλειδί για τη σωστή επάνοδο του Φορτούνη (vids)

Ολυμπιακός: Ο άνθρωπος - κλειδί για τη σωστή επάνοδο του Φορτούνη (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο άνθρωπος - κλειδί για τη σωστή επάνοδο του Φορτούνη (vids)

bet365

Ο επί σειρά ετών γυμναστής του Ολυμπιακού, Χρήστος Μουρίκης, έχει αναλάβει προσωπικά τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Χρήστος Μουρίκης είναι ένα μέρος του ελληνικού στοιχείου του επιτελείου του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό. Είναι όμως και ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει πολλούς παίκτες στον Ολυμπιακό στο κομμάτι της αποκατάστασης - επανένταξης στις υποχρεώσεις τους. Οι υπόλοιποι Έλληνες του τεχνικού επιτελείου είναι ο γυμναστής αποκατάστασης, Κώστας Λιούγκος, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Αγριογιάννης και οι αναλυτές Βογιατζάκης και Λουκάς.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η... επιστασία του Μουρίκη έχει να κάνει με τον Κώστα Φορτούνη. Τον έμπειρο μεσοεπιθετικό που σε διάστημα δύο χρόνων τραυματίστηκε δύο φορές σοβαρά με χιαστούς. Που στάθηκε τόσο άτυχος και που τα χαρακτηριστικά του τα χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Ο Φορτούνης ουσιαστικά ξεκίνησε σταδιακά την επιστροφή του στις προπονήσεις. Υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη και την υποστήριξη του ιατρικού team θα αρχίσει να μπαίνει σταδιακά στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας. Ο στόχος είναι να είναι έτοιμος τον Φλεβάρη και να μπορέσει έτσι να συμβάλλει ξανά στον Ολυμπιακό. Όχι βέβαια με ρίσκο αλλά με στόχο να γυρίσει σωστά και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Στον Ολυμπιακό ο 29χρονος πλέον Φορτούνης έχει 263 ματς με 79 γκολ και 77 ασίστ. Και αυτό ξέχωρα από τους τίτλους που έχει πάρει και τις σεζόν που έχει κάνει. Και φυσικά υπάρχουν και σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές που έχει ζήσει με τον σύλλογο ή στιγμές - χαϊλαϊτ όπως η ντρίμπλα του στον Μέσι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα