ΑΕΚ: Δύο νέα κρούσματα σε παίκτες

ΑΕΚ: Δύο νέα κρούσματα σε παίκτες

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Δύο νέα κρούσματα σε παίκτες

bet365

Νέα κρούσματα κορονοϊού στην ΑΕΚ, καθώς δύο παίκτες εντοπίστηκαν θετικοί στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στα Σπάτα.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί την ΑΕΚ καθώς μετά τα τρία κρούσματα που είχαν εντοπιστεί την προηγούμενη εβδομάδα, δύο ακόμα θετικά δείγματα προέκυψαν από τον τελευταίο έλεγχο που έγινε στα Σπάτα.

Συγκεκριμένα ο δειγματοληπτικός έλεγχος έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική τα αποτελέσματα καθυστέρησαν και έγιναν γνωστά το βράδυ της Τρίτης. Αυτά έδειξαν πως δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Αυτόματα, ενεργοποιείται το πρωτόκολλο και μπαίνουν σε καραντίνα, με συνέπεια να τίθενται εκτός προπονήσεων των επόμενων ημερών ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο.

Αυτό φυσικά βάζει νέους πονοκεφάλους στον Αργύρη Γιαννίκη καθώς οι απουσίες το τελευταίο διάστημα δεν είναι και λίγες. Ανσαριφάρντ και Μοχαμαντί έφυγαν για το Ιράν, Μάνταλος και Τσιντώτας είχαν ενοχλήσεις, ενώ μένει να φανεί τι θα συμβεί και με τον Χατζισαφί, ο οποίος δεν έφυγε για το Ιράν (εν αναμονή και του αποτελέσματος στο νέο τεστ), αλλά εφόσον μείνει, για να μπορεί να υπολογίζεται θα πρέπει να γίνει ανάκληση της κλήσης από την Εθνική του ομάδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα