Η ΑΕΚ ειδοποίησε τους παίκτες να μην πάνε στα Σπάτα την Τρίτη

Η ΑΕΚ ειδοποίησε τους παίκτες να μην πάνε στα Σπάτα την Τρίτη

Newsroom
Η ΑΕΚ ειδοποίησε τους παίκτες να μην πάνε στα Σπάτα την Τρίτη

bet365

Μετά την οριστικοποίηση της αναβολής του ματς με τον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ δόθηκε ρεπό την Τρίτη και θα γίνει προσπάθεια να φύγουν οι διανυκτερεύοντες από τα Σπάτα.

Σε οριστική αναβολή οδηγήθηκε η ρεβάνς Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ την Τετάρτη λόγω της κακοκαιρίας με την έντονη χιονόπτωση που πλήττει την Αττική.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπήρξε τεράστια ταλαιπωρία με παίκτες και μέλη του επιτελείου που εγκλωβίστηκαν στην Αττική οδό και κατέφυγαν στο Holiday Inn, ενώ ο Γιαννίκης, ο βοηθός του, ο Δημητριάδης και άλλα μέλη του σταφ αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα καθώς εγκλωβίστηκαν εκεί.

Έπειτα και από την οριστικοποίηση της αναβολής, η ΑΕΚ ειδοποίησε τους παίκτες να μην πάνε φυσικά στα Σπάτα την Τρίτη. Κάτι άλλωστε που θα ήταν πολύ δύσκολο με τον παγετό που επικρατεί στους δρόμους. Έτσι την Τρίτη δόθηκε ρεπό, ενώ ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με την κακοκαιρία, θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να φύγουν και οι διανυκτερεύοντες από τα Σπάτα κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα