Ιωνικός: Ανακοίνωσε Βαλέντε

Ιωνικός: Ανακοίνωσε Βαλέντε

Newsroom
Ιωνικός: Ανακοίνωσε Βαλέντε

bet365

Ο 31χρονος αριστερός εξτρέμ έγινε και επίσημα παίκτης του Ιωνικού, καθώς υπέγραψε στην ομάδα.

Παίκτης του Ιωνικού και επίσημα έγινε σήμερα (24/1) ο Ρικάρντο Βαλέντε. Ο Πορτογάλος αριστερός εξτρέμ που έπαιζε μέχρι πρότινος στην τουρκική Τούζλασπορ βρίσκεται από μέρες στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας και πλέον λογίζεται και ως ποδοσφαιριστής της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Ρικάρντο Ζορζ Ολιβέιρα Βαλέντε!

Ο 30χρονος Πορτογάλος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, φορούσε στο πρώτο μισό της σεζόν τη φανέλα της τουρκικής Τούζλασπορ.

Γεννημένος στις 3 Απριλίου του 1991, ο Βαλέντε ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ξακουστές ακαδημίες της Πόρτο, ενώ ακολούθησαν τα τμήματα υποδομής της Λεϊσόες.

Αγωνίστηκε σε νεαρή ηλικία στην Μπράγκα, ακολούθησε η Φεϊρένσε, η ανδρική ομάδα της Λεϊσόες και στη συνέχεια οι Γκιμαράες, Πάσος Φερέιρα, Μαρίτιμο, Χάτα Κλαμπ (σσ. στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), Τοντέλα και Γκαζ Μετάν (σσ. στη Ρουμανία), πριν καταλήξει στην Τουρκία.

Ο Ρικάρντο Βαλέντε διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ποιότητα και έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Μετράει μεταξύ άλλων 130 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορίας της Πορτογαλίας με 28 γκολ και 9 ασίστ. Την περασμένη σεζόν, είχε επίσης 10 γκολ και 8 ασίστ σε 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας με την Γκαζ Μετάν, όντας ο τρίτος σκόρερ της ομάδας του και ο δεύτερος στη σχετική λίστα με τις ασίστ.

Ρικάρντο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ιωνικού!

-Η φωτό προέρχεται από τα social media του ποδοσφαιριστή.

....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα