ΟΦΗ: Ο Μεγιάδο χάνει Λαμία και Ατρόμητο

ΟΦΗ: Ο Μεγιάδο χάνει Λαμία και Ατρόμητο

Newsroom
ΟΦΗ: Ο Μεγιάδο χάνει Λαμία και Ατρόμητο

bet365

O Αργεντινός χαφ του ΟΦΗ, Μιγκέλ Μεγιάδο, έφτασε τις επτά κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του εναντίον της Λαμίας και του Ατρόμητου.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στην εντός έδρας ήττα (2-4) του ΟΦΗ από τον Παναιτωλικό. Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λαμία για την 20ή αγωνιστική που θα γίνει το Σάββατο (29/1, 15.00), ενώ θα χάσει και το εκτός έδρας ματς επέναντι στον Ατρόμητο για την 22η αγωνιστική, το οποίο έχει προγραμματιστεί να γίνει τη Δευτέρα (7/2, 19.30).

Ο ΟΦΗ μετά από 19 παιχνίδια στη Super League Interwetten βρίσκεται στην 6η θέση με 26 βαθμούς (6 νίκες, 8 ισοπαλίες, 5 ήττες).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα