Παναθηναϊκός: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Κριστιάν Παβόν (vid)

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Κριστιάν Παβόν (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Κριστιάν Παβόν (vid)

bet365

Ο διεθνής Αργεντίνος εξτρέμ είναι φευγάτος από την Μπόκα Τζούνιορς και το όνομά του βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού, ως μία υπερβατική αλλά σούπερ αξιόλογη περίπτωση.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτες από το πάνω ράφι στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση εξτρέμ, κεντρικού μέσου και ενός αριστερού μπακ.

Η καλοκαιρινή μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος που άγγιξε τα δύο εκατομμύρια ευρώ από την Ιντεπετιέντε αλλά και η διάθεση της διοίκησης του Τριφυλλιού να ενισχύσει άμεσα και σημαντικά την ομάδα, φέρνουν στο προσκήνιο περιπτώσεις που μέχρι και πριν λίγο καιρό δεν θα έμπαιναν καν στο κάδρο της συζήτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και παράλληλα υπερβατικές περιπτώσεις που έχουν προταθεί είναι αυτή του διεθνούς Αργεντίνου εξτρέμ, Κριστιάν Παβόν! Ο 26χρονος άσος που έχει 11 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, είναι φευγάτος από την Μπόκα Τζούνιορς και διαθέτει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο για ακραίο επιθετικό, με ταχύτητα, δύναμη, γκολ και ασίστ στο ρεπερτόριό του. Eίναι ο ορισμός του παίκτη από το πάνω ράφι.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ο σύλλογος που δεν τον υπολογίζει, τον πιέζει για να φέρει άμεσα πρόταση και να αποχωρήσει με ένα οικονομικό αντάλλαγμα που σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά την αξία του αλλά και τις προσδοκίες που υπήρχαν στους ᾽᾽Χεϊνέζες᾽᾽ τα προηγούμενα χρόνια για τα χρήματα που θα έφερνε στα ταμεία του κλαμπ.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Παβόν υποβιβάστηκε στην δεύτερη ομάδα, με την Μπόκα να τον πιέζει ασφυκτικά και με αυτόν τον τρόπο.

Οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή είναι περίπου στο 1.2 εκατομμύρια δολλάρια ετησίως και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, βρίσκεται στο στόχαστρο της Κρουζ Αζούλ και της Ατλέτικο Μινέιρο.

Με την φανέλα της Μπόκα έχει 156 συμμετοχές, 33 γκολ και 40 ασίστ ενώ στον έναν χρόνο που έπαιξε στο MLS, με τους Λος Άντζελες είχε 35 παιχνίδια, 14 γκολ και 9 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα