ΠΑΟΚ: Η «Ελπίδα» βάζει εμπόδια στην άφιξη του Σοάρες

ΠΑΟΚ: Η «Ελπίδα» βάζει εμπόδια στην άφιξη του Σοάρες

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η «Ελπίδα» βάζει εμπόδια στην άφιξη του Σοάρες

bet365

Ο Φιλίπε Σοάρες μπορεί να ξεκίνησε το ταξίδι προς την Ελλάδα, αλλά οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, ίσως σταθούν εμπόδιο ως προς την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Φιλίπε Σοάρες ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (24/1) το ταξίδι του προς την Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Μορεϊρένσε στον ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος Πορτογάλος χαφ μπήκε στο αεροπλάνο από τη Λισαβόνα και μαζί με τον εκπρόσωπό του ταξίδεψαν με αρχικό προορισμό την Αθήνα πριν φτάσουν το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και η κατάσταση στο «Ελ. Βενιζέλος», ίσως, δεν επιτρέψουν την προσγείωση του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να περιμένουν ενημέρωση για το αν ο Σοάρες και ο μάνατζέρ του επιστρέψουν στη Λισαβόνα ή βρεθεί άλλος τρόπος και δρόμος για να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα