Μιχαηλίδης: «Μας δίνει ώθηση το σερί νικών»

Μιχαηλίδης: «Μας δίνει ώθηση το σερί νικών»

Newsroom
Μιχαηλίδης: «Μας δίνει ώθηση το σερί νικών»

bet365

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ στάθηκε στον παράγοντα ψυχολογία που παίρνουν στην ομάδα με τις συνεχόμενες νίκες που κάνουν.

Την 8η νίκη του στα 9 τελευταία του ματς (υπάρχει και το 0-0 με την ΑΕΚ) πήρε απόψε (23/1) ο ΠΑΟΚ στο Βόλο και ο Μιχαηλίδης στάθηκε στο σερί που «χτίζει» ο «Δικέφαλος του Βορρά». «Μας δίνει μια ώθηση το σημερινό αποτέλεσμα και είμαστε έτοιμοι για την Τετάρτη, για να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι κατεβάσαμε στροφές, από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την ΑΕΚ», είπε αρχικά μετά την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού.

Και συνέχισε. «Δουλεύουμε καθημερινά και μας δίνει ώθηση το σερί των νικών μας. Ήταν διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου. Είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι. Ο Σάστρε έδειξε ότι είναι έτοιμος, σκόραρε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν. Δουλεύει καθημερινά και θα είναι όλο και καλύτερος».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα